Nέα Eizo FlexScan SX3031W

Πήγαινε κάτω

Nέα  Eizo FlexScan SX3031W Empty Nέα Eizo FlexScan SX3031W

Δημοσίευση από  Την / Το Σαβ Οκτ 11, 2008 9:59 am

Nέα  Eizo FlexScan SX3031W Photo_b

Περιγραφή
Η πολυτέλεια των 30" σας δίνει το πλεονέκτημα να εργαστείτε σε μεγάλο περιβάλλον εργασίας ή να επεξεργαστείτε εικόνα από δύο διαφορετικούς υπολογιστές ταυτόχρονα, για καλύτερη, ευκολότερη και ταχύτερη επεξεργασία. Με το S-PVA panel σας δίνει άριστη προβολή χρώματος με άριστες γωνίες θέασης.

Εργαστείτε με άνεση στο χώρο εργασίας 30"
Με ανάλυση 2560x1600 σας δίνει την δυνατότητα να εργαστείτε με μεγαλύτερη άνεση σε διπλάσια ανάλυση pixels απ' ότι στις οθόνες 20 και 21 ιντσών. Επαγγελματική οθόνη με μεγάλη επιφάνεια εργασίας, ιδανική για CAD, CAM και DTP.

Μεγάλο Εύρος χρώματος.
Έχει μεγάλο εύρος χρώματος στα ίδια επίπεδα με την τεχνολογία NTSC και αναπαράγει το 97% του εύρους Adobe RGB για να μπορεί να αποδώσει περισσότερα χρώματα σε μια φωτογραφία.
Επίσης, η οθόνη ρυθμίζεται αυτόματα και απεικονίζει το χρωματικό φάσμα sRGB. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η απόλυτη συμβατότητα και χρωματική πιστότητα με περιφερειακά (ψηφιακές μηχανές, σαρωτές, εκτυπωτές κτλ.) που λειτουργούν σε αυτό το χρωματικό φάσμα και αποδίδει τα χρώματα στην οθόνη όπως θα πρέπει να εμφανίζονται.

Δύο οθόνες σε μια (Picture by Picture)
Αυξήστε την αποδοτικότητα της εργασίας σας χωρίζοντας την οθόνη σε δύο ίσα μέρη, με ανάλυση 1200x1600, λαμβάνοντας εικόνα από δύο διαφορετικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές ταυτόχρονα, μέσα από τις δύο ψηφιακές εισόδους DVI-D, χωρίς να χρειάζεται να εναλλάσσεστε από υπολογιστή σε υπολογιστή.
Nέα  Eizo FlexScan SX3031W Pinp

12-bit Gamma, 16-bit εσωτερική επεξεργασία
Η οθόνη της EIZO εξοπλισμένη με επεξεργαστή χρωμάτων που έχει 12-bit πίνακα, με χρωματική απόδοση 68 δισεκατομμυρίων χρωμάτων, εμφανίζει τα πιο σημαντικά 16,7 εκατομμύρια χρώματα (8-bit). Ταυτόχρονα η 16 bit εσωτερική επεξεργασία της, αποδίδει πιο απαλές διαβαθμίσεις του γκρι, ακόμη και στα πιο σκοτεινά σημεία της εικόνας, που δεν θα μπορούσαν να αποδοθούν από κάποια άλλη οθόνη.

Ομοιομορφία Φωτεινότητας και Χρώματος (Brightness and Color Uniformity with DUE)
Τα σφάλματα που παρουσιάζονται στις περισσότερες οθόνες, όσων αφορά την ομοιομορφία χρωμάτων και την φωτεινότητα, εξισώνονται μέσω του Ψηφιακού Equalizer Ομοιομορφίας (Digital Uniformity Equalizer - DUE)

Λεπτομερής έλεγχος χρώματος.
Για μεγαλύτερη πιστότητα χρωμάτων, το OSD menu προσφέρει την δυνατότητα προσαρμογής των gamma, saturation, hue, gain και color temperature από 4.000 Κ σε 10.000 Κ με 500 Κ αύξηση. Για την άψογη ρύθμιση ακόμη και ενός χρώματος μπορούν αυτόνομα να ρυθμιστούν τα χρώματα κόκκινο, πράσινο, μπλε, κυανό, magenda και κίτρινο.

Διπλή ψηφιακή Είσοδος DVI-D
H διπλή ψηφιακή είσοδος DVI-D είναι ιδανική για την ταυτόχρονη σύνδεση της οθόνης σε δύο υπολογιστές. Η μια είσοδος είναι dual link και μπορεί να αποδώσει ανάλυση έως και 2560x1600, ενώ η δεύτερη είναι single link και μπορεί να αποδώσει έως 1920x1200 ενώ υποστηρίζει HDCP για σύνδεση με αντίστοιχες HDCP συσκευές.

6ms midtone χρόνος απόκρισης.
Έχει πρωτοποριακό κύκλωμα για εξομάλυνση της κίνησης των κινούμενων γραφικών, το οποίο βελτιώνει απίστευτα τον χρόνο απόκρισης, για την εναλλαγή μεταξύ των midtones ή των διαβαθμίσεων του γκρι και αποδίδει άψογα τις εικόνες χωρίς αλλοιώσεις.


Χρωματικές Προ ρυθμίσεις (Fine Contrast).
Για την καλύτερη προβολή διαφόρων ειδών εικόνας η οθόνη έχει την λειτουργία προ-ρυθμισμένης αντίθεσης, όπως για παράδειγμα για εργασίες γραφείου (Text mode), video (clips), γραφικά (Graphic mode), web browsing (sRGB) αλλά και προσωπικές ρυθμίσεις βάσει επιλογών από τον χρήστη. Η εναλλαγή ανάμεσα στις διάφορες αυτές λειτουργίες γίνεται απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αυτόματη Σταθεροποίηση Φωτεινότητας (Auto Brightness Control)
Η φωτεινότητα της οθόνης παραμένει σε σταθερό επίπεδο με την έναρξη της λειτουργίας της. Μειώνεται έτσι στο ελάχιστο ο χρόνος προθέρμανσής της. Επιπρόσθετα, με ειδική πατέντα της ΕΙΖΟ, η φωτεινότητα παραμένει σταθερή ακόμα και μετά από πολλά χρόνια χρήσης: Ειδικός αισθητήρας ανιχνεύει πιθανές αλλαγές έντασης φωτός από τις λάμπες φθορισμού και τις αντισταθμίζει.

Αισθητήρας Φωτός (Bright Regulator)
Αυτή η λειτουργία ρυθμίζει ιδανικά την φωτεινότητα της οθόνης για κάθε πιθανή κατάσταση εσωτερικού φωτισμού. Ένας αισθητήρας στο μπροστινό μέρος της οθόνης "διαβάζει" την ένταση του φωτός στον χώρο και ρυθμίζει την φωτεινότητα της οθόνης στην ιδανική ένταση για ξεκούραστη θέαση.

Υψηλής ταχύτητας USB Hub
Η οθόνη περιλαμβάνει υψηλής ταχύτητας USB hub που προσφέρει εύκολη σύνδεση πληκτρολογίου ή άλλων περιφερειακών απευθείας με την οθόνη.

Δυνατότητα ελεύθερης τοποθέτησης (Free mount Capability)
Όλες οι οθόνες είναι σχεδιασμένες ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε χώρο. Οι προσφερόμενες βάσεις επιτρέπουν την εύκολη ρύθμιση και τοποθέτηση στην εργονομικά σωστή και ξεκούραστη θέση. Επίσης προσφέρεται η δυνατότητα τοποθέτησης σε βραχίονα (VESA) σε όλες τις οθόνες. Το ενσωματωμένο τροφοδοτικό αυξάνει την εργονομία και μειώνει τον αριθμό των καλωδίων που χρειάζονται, ενώ επιτρέπει την τοποθέτηση ακόμα και σε τοίχο.
Συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας διάρκειας 5 ετών από την αντιπροσωπεία, καθώς και από εγγύηση 0 καμένων pixels για 6 μήνες.

Χαρακτηριστικά
ΜοντέλοSX3031
Διαγώνιος30 inches
Απεικόνιση16:10 Wide
Μέγιστη Ανάλυση2560 x 1600
Φωτεινότητα260 cd/m²Τυπική
Αντίθεση900:1
Χρόνος Απόκρισης6 ms
Γωνία Θέασης178/178
Συνδέσεις2x DVI-D
Διαστάσεις 689x490x272 mm (χωρίς βάση)
Βάρος 11,1kg (χωρίς βάση)

Λοιπά Χαρακτηριστικά panel τεχνολογίας S-PVA.

Ελάχιστη τιμή στο skroutz.gr στις 11/10/08 2.326,00 €


Registration date : 01/01/1970

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης