FlexScan S2231W NEW!!

Πήγαινε κάτω

FlexScan S2231W NEW!! Empty FlexScan S2231W NEW!!

Δημοσίευση από  Την / Το Τετ Οκτ 08, 2008 9:32 pm

FlexScan S2231W NEW!! S2231w_small
H S2231 προσφέρει ξεκούραστη χρήση, μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και λεπτή σχεδίαση με άριστη εργονομία στις 22" σε Wide Format. Το PVA πάνελ εγγυάται εκτός από άριστες γωνίες θέασης, πλούσιο χρωματικό φάσμα που καλύπτει το 92% του Adobe RGB!! Ο 10 bit επεξεργαστής της, επιτρέπει ομαλή απεικόνιση ενδιάμεσων τόνων.
FlexScan S2231W NEW!! S2231W_Big
Ειδικά Χαρακτηριστικά

Χρωματικές Προ ρυθμίσεις (Fine Contrast)
Διαλέξτε από διαφορετικές προ ρυθμίσεις Fine Contrast (πχ για κείμενο Text, εικόνα Picture και sRGB), ανάλογα με τις απαιτήσεις σας ή τις ανάγκες της εφαρμογής.Αυτόματη Αλλαγή Χρωματικών Ρυθμίσεων (Image Mode Assignment)
Μέρος του λογισμικού Screen Manager Pro, που συνοδεύει τις οθόνες, επιτρέπει την αντιστοίχιση προ ρυθμίσεων (Fine Contrast) με εφαρμογές. Έτσι όταν η συγκεκριμένη εφαρμογή βρίσκεται σε ανοικτό παράθυρο, η οθόνη αυτόματα ενεργοποιεί την προ ρύθμιση. Το λογισμικό αυτό προσφέρει και τη λειτουργία Window Movie Mode που μειώνει την φωτεινότητα στο Background έτσι ώστε το παράθυρο video να εμφανίζεται πιο φωτεινό και ευδιάκριτο.

Δυνατότητα ελεύθερης τοποθέτησης (Free mount Capability)
Όλες οι οθόνες είναι σχεδιασμένες ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε χώρο. Οι προσφερόμενες βάσεις επιτρέπουν την εύκολη ρύθμιση και τοποθέτηση στην εργονομικά σωστή και ξεκούραστη θέση, με ρυθμίσεις ύψους, περιστροφής και Pivot. Επίσης προσφέρεται η δυνατότητα τοποθέτησης σε βραχίονα (VESA συμβατό) σε όλες τις οθόνες. Το ενσωματωμένο τροφοδοτικό αυξάνει την εργονομία και μειώνει τον αριθμό των καλωδίων που χρειάζονται, ενώ επιτρέπει την τοποθέτηση ακόμα και σε τοίχο.

FlexScan S2231W NEW!! Ft_free_mount
Υψηλής ταχύτητας USB Hub (High Speed USB Hub)
Ένα υψηλής ταχύτητας USB Hub προσφέρει εύκολη σύνδεση πληκτρολογίου ή άλλων περιφερειακών απευθείας με την οθόνη.

10 bit Διόρθωση Gamma (10 bit Gamma Correction)
Αυτόματα το 8-bit σήμα από την κάρτα γραφικών (256 τόνοι για κάθε βασικό χρώμα) χρησιμοποιεί ένα 10 bit πίνακα (με 1021 τόνους) για να παράγει τελικά ακόμα πιο ακριβείς διαβαθμίσεις. Οι τιμές Gamma ρυθμίζονται επίσης και χειροκίνητα.

FlexScan S2231W NEW!! Ft_10_bit_gamma

OverDrive Circuit
Αυτό το πρωτοποριακό κύκλωμα εξομαλύνει την κίνηση των κινούμενων γραφικών ρυθμίζοντας την τάση εισόδου με δεδομένα από τα τρία προηγούμενα frames. H παραπάνω διαδικασία βελτιώνει δραστικά το χρόνο απόκρισης των midtones και προσφέρει εικόνα πεντακάθαρη χωρίς φαινόμενα ghosting.

Αισθητήρας Φωτός (Bright Regulator)
Αυτή η λειτουργία ρυθμίζει ιδανικά την φωτεινότητα της οθόνης για κάθε πιθανή κατάσταση εσωτερικού φωτισμού. Ένας αισθητήρας στο μπροστινό μέρος της οθόνης διαβάζει την ένταση του φωτός στον χώρο και ρυθμίζει την φωτεινότητα της οθόνης στην ιδανική ένταση για ξεκούραστη θέαση.


FlexScan S2231W NEW!! Ft_brightregulator_illustr2

Λεπτός σχεδιασμός (SlimEdge Design)
Το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο, προσφέρει εξοικονόμηση χώρου και απεικόνιση σχεδόν χωρίς πλαίσιο σε multi panel εγκαταστάσεις.


Λειτουργία sRGB
Με αυτή τη λειτουργία, η οθόνη ρυθμίζεται αυτόματα και απεικονίζει το χρωματικό φάσμα sRGB. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η απόλυτη συμβατότητα και χρωματική πιστότητα με περιφερειακά (ψηφιακές μηχανές, σαρωτές, εκτυπωτές κτλ.) που λειτουργούν σε αυτό το χρωματικό φάσμα.
FlexScan S2231W NEW!! Ft_color_space

Διπλή είσοδος (DVI-D & D-Sub)


Η οθόνη έχει δυο εισόδους. Μια αναλογική και μια ψηφιακή.


Πληροφορίες Στο Μενού Της Οθόνης

Το μοντέλο, ο σειριακός αριθμός και οι ώρες χρήσης εμφανίζονται στο OSD της οθόνης.

Προστασία από κλοπή

Για προστασία από κλοπή υπάρχει ειδική υποδοχή για κλειδαριά ασφαλείας.

Κρυφά ηχεία
Δυο ηχεία (0,5W) είναι διακριτικά τοποθετημένα στο πίσω μέρος της καμπίνας, προκειμένου να παραμείνει σε ελάχιστες διαστάσεις το πλαίσιο της οθόνης. Για εκείνους που επιθυμούν μεγαλύτερες εντάσεις ήχου, η ξεχωριστή μονάδα ήχου iSound L3, με 0,9W στερεοφωνικά ηχεία, προσαρμόζεται στο κάτω μέρος της οθόνης.

Υποστήριξη HDCP


Η οθόνη υποστηρίζει HDCP (High Bandwidth Digital Content Protection) μέσα από το DVI καλώδιο. Με αυτό τον τρόπο επιτρέπεται η σύνδεση με HDCP συσκευές.

Χαρακτηριστικά
ΜοντέλοS2231W
Διαγώνιος22 inches
Απεικόνιση16:10 Wide
Μέγιστη Ανάλυση1680 x 1050
Φωτεινότητα250 cd/m²
Τυπική Αντίθεση1500:1
Χρόνος Απόκρισης8 ms
Γωνία Θέασης178/178
TV TunerΌχι
ΣυνδέσειςD-Sub 15 pin + DVI-D
ΠιστοποιήσειςTCO'03
Λοιπά Χαρακτηριστικά
S-PVA tehnology panel, βάση με ρύθμιση ύψους, pivot & swivel, ενσωματωμένα ηχεία
Eλάχιστη τιμή στο skroutz.gr στις 11/10/08 523.48 €

Πηγή :www.eizo.gr


Registration date : 01/01/1970

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης